ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πώς να διαλέξετε τις Βέρες σας
Εικονα 02 rings
Posted in Νέα

Διαλέγοντας το σημαντικότερο κόσμημα της ζωής σας, τις Βέρες σας!

Οι Βέρες, μαζί με τον Βαπτιστικό Σταυρό και τώρα πια και το Μονόπετρο, αποτελούν το τρίπτυχο των κοσμημάτων που ορίζουν και θυμίζουν την κοινωνική και θρησκευτική ένταξή μας στην οικογενειακή ζωή. Η διαφορά όμως είναι ότι σε αντίθεση με τον Σταυρό και το Μονόπετρο, τις Βέρες μας θα τις επιλέξουμε εμείς!

Βρίσκοντας το σωστό νούμερο

Δεν είναι δυστυχώς λίγες οι περιπτώσεις που ένα λάθος στο νούμερο οδηγεί πολλούς στο να μην φοράνε τις Βέρες τους. Εάν επιλέξετε Βέρες FaCad’oro βέβαια, το όποιο λάθος κάνετε (ή αν αλλάξετε νούμερο λόγω εγκυμοσύνης) διορθώνεται ανέξοδα! Καλού-κακού όμως, ας προσπαθήσουμε να βρούμε το σωστό νούμερο, είτε μέσα από τον Οδηγό Μέτρησης Μεγέθους Δαχτυλιδιού, που υπάρχει στο e-shop μας, είτε επισκεπτόμενοι κάποιο συνεργαζόμενο με την FaCad’oro κατάστημα (δείτε όλα τα καταστήματα στον χάρτη). Σημαντικό είναι επίσης να προσέξετε αν την στιγμή που θα κάνετε την μέτρηση είναι τα δάχτυλά σας πρησμένα ή όχι.

Πόσα καράτια να επιλέξω για τις Βέρες μου;

Εξαρτάται. Αν έχετε σκοπό να τις φοράτε συνέχεια και είστε άνθρωπος δραστήριος, τότε τα 14Κ είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Τα λιγότερα καράτια από 14 μπορεί να αποτελούν μια οικονομικότερη επιλογή. Αλλά συνήθως οι επώνυμοι κατασκευαστές την αποφεύγουν καθώς χάνουν ευκολότερα την λάμψη τους αλλά και την αξία τους στον χρόνο. Αν βέβαια η αξία τους ως κόσμημα αποτελεί για εσάς σημαντικό κριτήριο επιλογής αλλά και η χρήση τους δεν θα τις καταπονεί, τότε μπορείτε να επιλέξετε και τα 18Κ (διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον χρυσό). Όλες οι επώνυμες Bέρες συνήθως έχουν και την απαραίτητη σήμανση των καρατιών. Για 14Κ πχ, θα δείτε χαραγμένο το 585, ενώ για 18Κ το 750.

Χρυσό ή λευκόχρυσο, λουστρέ ή ματ;

Εννοείται πως αν επιλέξετε Βέρες FaCad’oro, έχετε διαθέσιμες όλες τις επιλογές σε χρώμα αλλά και φινίρισμα, με ή χωρίς μπριγιάν, κλπ. Επιλογές εγγυημένες γιατί τα κράματα που χρησιμοποιούμε και όλη η επεξεργασία, γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αλλά και με μια εμπειρία άνω των 40 ετών. Αν πάλι προτιμήσετε κάποιες no-name Βέρες και όχι κάποιο γνωστό brand, τότε θέλει ιδαίτερη προσοχή και καλό θα είναι να πάτε σε κλασσικές επιλογές χρώματος και φινιρίσματος.

Με βάση τα στατιστικά πωλήσεων της FaCad’oro, ένα ποσοστό άνω του 50% επιλέγει για τις Bέρες το κλασσικό χρυσό χρώμα. Ενώ για παράδειγμα στα μονόπετρα η επιλογή είναι συνήθως ο λευκόχρυσος. Ένας από τους λόγους είναι κι ο φόβος θαμπώματος του λευκόχρυσου εάν τις φοράμε καθημερινά. Κίνδυνος που βέβαια υπάρχει, αλλά με τα κράματα που χρησιμοποιούμε στην FaCad’oro τον έχουμε ελαχιστοποιήσει.

Τι ισχύει με τις τιμές;

Οι τιμές στις Βέρες καθορίζονται από τις διάφορες επιλογές (πχ αν θα έχουν μπριγιάν, αν θέλουμε 14Κ ή 18Κ), καθώς βέβαια και από το μέγεθος του δαχτυλιδιού. Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύξαμε στο e-shop μας την εφαρμογή FaCad’oro Functiοnality η οποία σας υπολογίζει αυτόματα την τιμή, ανάλογα με το μέγεθος και τις επιλογές που έχετε κάνει. Αυτή είναι και η επίσημη λιανική τιμή, με βάση την οποία μπορείτε πλέον εύκολα να κάνετε τις συγκρίσεις σας με άλλες Βέρες ίδιου πλάτους και νούμερου δαχτυλιδιού.

Εικονα Facadoro-functionality
Εν κατακλείδι

Ανεξάρτητα από το γούστο και την τελική σας επιλογή, αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει είναι να αγαπήσετε τις Βέρες που θα επιλέξετε. Γιατί την αγάπη σας για τον σύντροφό σας θέλετε πάνω απ’ όλα να σας θυμίζουν. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να ξεκινήσετε την έρευνά σας τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν τον γάμο σας και να προτιμήσετε κάποιον επώνυμο κατασκευαστή ή κάποιον κοσμηματοπώλη που ξέρετε και μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Μην παρασύρεστε από δελεαστικές τιμές κι ευφάνταστα σχέδια. Εμπιστευθείτε εκείνους που έχουν αποδείξει μέσα στα χρόνια την προσήλωσή τους στην υψηλή τέχνη του κοσμήματος αλλά και πιστεύουν στην αξία της οικογένειας!

(διαβάστε εδώ για την ιστορία της Βέρας)

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών