ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματά σας
Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματά σας
Posted in Νέα

Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματά σας

Τα κοσμήματα της FaCad’oro είναι σχεδιασμένα για να περνούν από γενιά σε γενιά και να μεταφέρουν ιστορίες αγάπης. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές φροντίδας για να διατηρείτε πάντα τα αγαπημένα σας κοσμήματα όμορφα και λαμπερά.

Προστατεύετε τα κοσμήματά σας από χτυπήματα, γρατσουνιές, χημικές ουσίες, ηλιακή ακτινοβολία και υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες καθώς οι συνθήκες αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε αποχρωματισμό των μετάλλων και θάμπωμα των πολύτιμων λίθων.

Αν οι πολύτιμοι λίθοι χάσουν τη φυσική υγρασία στην οποία οφείλουν σε μεγάλο βαθμό τη λάμψη τους, ενδέχεται να αλλάξουν χρωματισμό και να δημιουργηθούν μικρές ρωγμές, ενώ τα μαργαριτάρια εάν χάσουν την υγρασία τους μπορούν ως και να θρυμματιστούν.

Παρακάτω θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό ώστε να διατηρείτε πάντα τα αγαπημένα σας κοσμήματα όμορφα και λαμπερά!

Αποφύγετε να έρχεστε σε επαφή με έντονα χημικά και φυσικές δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν γρατζουνιές ή ζημιές στα κοσμήματά σας. Για τον καθαρισμό τους, χρησιμοποιήστε ήπιες και ασφαλείς μεθόδους, όπως μια μαλακή οδοντόβουρτσα και ζεστό νερό με απορρυπαντικό πιάτων.

Να αποθηκεύετε πάντα κάθε κόσμημα ξεχωριστά, ιδανικά στην αρχική τους συσκευασία ή σε ένα πουγκί κοσμημάτων, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και την υγρασία.

Τα κοσμήματα από λευκόχρυσο καλό θα ήταν να τα επαναπλατινώνετε κάθε λίγα χρόνια για να αποκαταστήσετε την αρχική λάμψη και γυαλάδα τους. Και για τα ασημένια κοσμήματα, αποθηκεύετε τα σε αεροστεγείς σακούλες ή σε χαρτί τις οποίο δεν περιέχει οξύ, προκειμένου να αποτρέψετε τη μαυρίλα.

Μην αμελείτε να συμβουλεύεστε τους ειδικούς εάν δείτε φθορές ή επιβάλλεται η συντήρηση ενός κοσμήματος, μετά από μακροχρόνια χρήση ή «ατύχημα».

Υπάρχουν ειδικά πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με έμπειρους τεχνίτες, όπως το τμήμα Service της FaCadoro, που μπορούν να συντηρήσουν ή να επιδιορθώσουν ή να προσαρμόσουν στις εκάστοτε ανάγκες σας το οποιοδήποτε κόσμημά σας.

Φροντίστε τα κοσμήματά σας και απολαύστε τη λάμψη τους  για πάντα.

(Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Εικονα 0 Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματά σας

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών