ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Aegean Rebreath
Posted in Νέα

Η Aegean Rebreath ιδρύθηκε το 2017 για να απαντήσει στην επείγουσα ανάγκη για απορρύπανση των βυθών και να προάγει την προστασία της βιοποικιλότητας του Αιγαίου, η οποία αναμφισβήτητα κινδυνεύει λόγω της αλόγιστης εναπόθεσης απορριμμάτων στη θάλασσα. Μια μικρή αρχικά ομάδα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες δύτες, περιβαλλοντολόγους αλλά και ενεργούς πολίτες με κοινές ανησυχίες για την κατάσταση των ελληνικών θαλασσών, ξεκίνησε δράσεις υποβρύχιων και παράκτιων καθαρισμών. Μέσα σε σύντομο διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την υποστήριξη πολιτών και φορέων, με αποτέλεσμα η Aegean Rebreath να να διευρύνει ολοένα και περισσότερο το έργο της.

Δείτε εδώ video με τις δράσεις της Aegean Rebreath:

https://www.youtube.com/watch?v=wFf-2AleHhM&list=PLXQo_KAvQEjn_i2urS7N2nKXfddqjtnVY&index=13

https://www.youtube.com/watch?v=-Gm4Rqsqlc0&list=PLXQo_KAvQEjn_i2urS7N2nKXfddqjtnVY&index=15

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της Aegean Rebreath.

Η FaCad’oro δημιούργησε την Aegean Collection, μια συλλογή από ασήμι 925, με σκοπό την ενίσχυση της περιβαλλοντικής οργάνωσης Aegean Rebreath που υλοποιεί ολιτικές δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό η FaCad’oro αναλαμβάνει δράση προσφέροντας το 10% των κερδών της στην Aegean Rebreath για την ενίσχυση του έργου της.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Γίνε μέλος της FaCad’oro

Συμπλήρωσε το e-mail σου για να λαμβάνεις πληροφορίες για νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές και κέρδισε έκπτωση -10%* στην πρώτη σου αγορά.
*Η έκπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκπτωτικά προϊόντα.